(Konst)när var hur
Mina favoriter. 50+. Konstnärer på något vis. Igår med tillägg Skåne. Vi hade akvarellisterna i mångt och mycket för oss själva och passade på att poola in oss med honom som startade hela rubbet i Sydvästra delen av det skönaste landskapet. Fröken Livsnjuterska gjorde även visitkortsregn (nästan). Lika bra. Sociala it is. Very vipvip..it is.

DAGENS REPLIK: Men var är bullen(??) hördes om och om igen och ledde oss tillslut till en styck samvetskaka. Lägg pengar i burk. Skär hur stor bit av kakan Du vill. Hurra! Någonstans litar någon på någon. Till denna serverades ett av de bästa konstverk ögat enligt min mening någonsin kan skåda..öppna vidder från vårt sydliga Uffeland.

Två med social lättsamhet på plats..en styck moster och en styck systerdotter..lika. Två som pratade med alla. Fastnade överallt. Levde livet under vår egen runda. Precis som väntat.

I ett obevakat ögonblick..eller av undertecknat VÄLDIGT bevakat..var vi lika ensamma i samlingsutställningen utanför Arrie..som önskan var när fru Viol höll hov i vår kungliga hufvudstad..ler.

DAGENS KONSTATERANDE: Vi har väldigt lätt för att slå oss till ro
DAGENS MAT: Morotskaka..en till frukost..en annan mitt i smeten

På repeat: Kivik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0