Twistar vidareHar ett extra heltidsjobb. Sms. Like. A lot. Stirrar på mobilen och får påminnelser om händelser som varit..och personer som kommit och gått. Gott. Nu är de alla tillbaka och får genomstråla livet. Gammal kärlek o vänskap. Da shit som man skriver i urban dictionary.

Förövrigt tänkte jag att jag skulle börja särskriva mer. Menade sär skriva.

Allting ska bli mycket bättre än Du trorDimomsluten och i ruskande höstväder rullade min silvriga pärla och jag in på vad vi tycker är världens bästa parkeringsplats. Ingen stalkade oss o vi stalkade inte vi heller. Enbart lugna leenden och lyxig lycka. Lena östern i höstskrud. Här är alltid hemma-i-Kivik. Klart slut.

Himlen över Västerbron är gaslågeblå nu ikvällKan någon förtydliga vad 17 det är för bröllop de pratar om?!

Känner att jag är nischad. Har koll på sånt som handlar om att man nu lyfter båtarna ur kanalen..men inte på riktigt utan i tanken..tydligt? I min värld svar ja.

TidvisUndertecknad schappar nu. Sticker. Gasen i botten. Stolsvärmen på. Hjulskinka. Lämnar västkust för bästkust. Drar från I-land till U-land. Imon. Kivik i bakgrund och förgrund. Omsluten. Kommer bli. Så eeeeee de..ler.

På repeat: Coco. Inte Chanel.

Snodde nyss

Förlåt. Kunde inte låta bli. Tack E. Rapport i realtid: repeat räddad.

Bara om min..

..älskade väntar

U o O..om Du hittar dit
kan Du sätta ut tummen
uppe vid stora vägen..

Njut mina Vänner. Njut.

Levande ljus och döda vinkelnMin bästa sa God Jul och plötsligt luktade världen där ute vinter och snö. Jag kanske drömmer men det känns som sanningen. Rapport i realtid: Röd. Rött. Samtidigt kom sommaren över mig. Men allra mest lever jag nu. Nu nu nu. Maintenant. Just precis..nu.

New YorkTillbaka in da hood in da hood. Sanningen. Skeppsholmens Vandrarhem..mitt andra hem.

På repeat: Laleh

RSS 2.0