L.N....lever på nutridrink o Lundell.

På repeat: En kvinna som hon..Spotify har repeatfunktion and I´m..as always..in heaven

VägskälJa det är sant. Jag ser ut som hälsan självt. Någon sa det till mig och allt som alla säger ska man lita på. Till 1000%. Lycka! Att jag sedan just ätit 3 korgar med kivvisar (enkelv-enkelv) för att få en vitaminchock som heter duga för att jag känner mig febrig och hängig har inte med saken att göra. Jag är hälsan. En annan skön Vän yppade idag att jag uppfann lyxen. Jag vet inte vart alla får alla sanningar ifrån..ler. Från Uffe? Antagligen.

Spotify..Någon gav mig..och jag som sagt till alla att de ska sluuuta ge mig Spotify..ler..
Tack min Vän

På repeat: Den första jag ville höra på Spotify..En historia..och jag blundar och ser fina saker framför mig..tror jag kommer somna till den ikväll..både vackert och fint sorgligt..
Den som har Spotify kan som sagt höra den där..mm

två vita två blåIgår tändes det fyra ljus i Brunnby kyrka. På den skånska slätten. De jag tände dem för vet vilka de är..eller kanske inte den fjärde men han lyssnar ändå inte på det örat om jag skulle berätta. Han lyssnar inte på något öra alls faktiskt..ler. Hade som vanligt inga småpengar så matade i en väl tilltagen rikskupong i betalningsdosan istället..det måste väl ändå va ok?? Någon som är av prästfamilj som vet?

Alltid velat komma innanför dessa vita tjocka väggar. Ville att någon skulle sitta där med en spegel och göra ljuskatter utmed väggarna..att en God skulle förmedla kodord och att en Ond skulle dyka upp så det kunde bli spännande jakt upp i kyrktornet.. Jag fick dock fantisera för var ensam där..men tog i alla dörrhandtag som de måste ha öppnat o stängt nån gång på 60-talet.. Skulle ha velat läsa för prästen i dessa bänkrader..precis som Anette i Kullamannen..skrev förövrigt med honom i gästboken..hm..eller hette hon Annika?? ..ler.

Idag o igår fick semlan revansch. Semmeldag o våffeldag hela året tack..och chokladbullens dag..och dammsugarens..och golvmoppens..ler.

På repeat: Lazarus släpper inte i första taget..och jag är SÅ glad för det..o lite Monty Python

Visselsjukan 2Monty Python - Always look on the bright side of life

hHELGENS FRÅGA
- Hur lång tid ska man ha släckt under Earth hour?? ..ler

Det är timmarnas dygn. Jag säger bara Världens timme. Den bringade smått panik där jag var ikväll. Någon tyckte att det var som i en diktatur att alla ska släcka samtidigt..någon sa att vi ändå inte sparar ström..den måste produceras ändå..blir bara ljusare någon annanstans..någon sa nästan direkt när de 60 påbörjats att vi måste förkorta tiden. MÅSTE. FÖRKORTA. Ler! När den timmen var över kom vi på att inatt är det dags att sätta fram utemöblerna..jag menar klockan. Två timmar bortkastade på ett dygn. Häääärrreguuud!!

Nu är vi dock på banan igen..eller grattis jag menade apelsin..eller kiwi..ursäkta kivvi (enkelv-enkelv). Kivvi (enkelv-enkelv)..lite mer fräckt lite mer fräscht. Bra sås reder sig själv. Så!

FÖRRA HELGENS FRÅGA - Ursäkta men har Du automat?? Haha..ler..mm..hm!

På repeat: Jolly Roger i 4 h. Mot syd. Lazarus i 2. Mot norr. Ursäkta jag menade fyra och två.

42DAGENS UFFE - Som äppelträdgårdarna i maj runt Kivik

Valdemar vinkar!

Någon ringde just och gapade i mobilluren till mig..Fraaaaaaam med Resssoooooorben!! Vi ska gå ut tillsammans snart men inte på långfredagen för då har Jesus dötttt..och sedan nästa replik från andra sidan: vilken är dagens Uffe?? Dagens Uffe! Kom igen kom igen I´m waaaaaaiting!! Hm! Ooooooja. Viftar lite med pennan. Så! Klara färdiga gå! We are family.

DAGENS RÄKNEPROBLEM - Huuur långt är det egentligen till Påsk??! Egentligen???
DAGENS DRYCK PÅ DENNA SIDAN LUREN - Mellanmjölk i vinglas. Skål!
DAGENS ROLIGASTE FRISYR - Min. Ser ut som har bulle à la 60-talet tack vare tovan
DAGENS I-LANDSLYCKA - Fetstilen på status på fb kanske kommer tillbaka! High five!
DAGENS RIKTIGA LYCKA - Jag har världens Bästa runt mig..i vått o torrt..mmm..sanning

På repeat: Ulf - 4-5-6 idag med..snart kan till o med E2 dem utantill..ler

Katten den har stannat

DAGENS OJDÅ - Läst fotbollsfakta och lyssnat på radiosporten..hockey. Ett under har skett??
DAGENS ÖNSKAN T IMON - Härlig Mässa! Trygg körning t västkust! Många sälar! Roligt Paris!
DAGENS UFFE - Gröna ögon..kolsvart hår. Blåa ögon..ljust fint hår..
DAGENS ORD - Utflykt
DAGENS TANKE - Insikt

TetSitter o bläddar i IKEAs sommarkatalog och känner mig lite kluven över mitt mantra..att livet är nu nu nu..när jag samtidigt längtar till framöver..och nu..och till nästa sekund..och denna..hm. Bläddrar hit o dit i min kalender..försöker titta på andra veckor än v.20 och hittar tider där månaderna heter juin juillet august. Den 18 juli tror jag mig va där som är..så som osten är..mmm! (Lagrad??..ler) Det handlar om rörelsen som sköne dramatikern U.L säger.
23 juli..mmm!

Rörelse i sommar:
Sthlm o gärna en dutt av skärgård. Eller mycket o meeer skärgård!
Skåne. Hela kittet..överallt om och om igen. Alltid.
Gotland. Peut-être. Efter hysterin. I lugnet. Miss!

På repeat: Hela Måne över Haväng..utom Rött..men mest 4-5-6..nu snackar vi repeeeet

Stefan är så liten..Mycket första just nu. Ikväll igen. First time. Iiiiishockey! Shit..så eeee deee. I was there. Been there done that. VIPvippade mig igenom en superhärlig afton..drack obegränsat av fritt vitt vin..åt gratis rotmos och sjöng iiiin med bollllllen i mål..tills jag fick en kommentar att det är en puck. Just. Streesad?? Nej nej.

Rörmockare hos mig idag. Stängde vattnet det första han gjorde. Eller det första han gjorde var självklart att bli rädd för E2..men det andra han gjorde var att begränsa mina möjligheter till renlighet o andra behov högt upp på behovsskalan. Blev direkt jättekissig. Psykologiskt?? Nej nej. Snabbt tillbaka till jobbet..där får jag kissa obegränsat utan att någon bryr sig. Hurra!!

Ursäkta men tovan i håret är tillbaka med besked. Är det så här vi ska ha det??
Snart bara 43 dagar kvar. Det är så här vi ska ha det!

DAGENS PERSON - Lasse Kronér

På repeat: Hejarramsor..peppade dem i bilen upp..gapade dem på plats..nynnar på dem nu

Mä(stare)n 2Vad säger man? Nöjd? Nöjd! Han håller ställningarna. 60 snart min Vän..men det märks inte. Icke! Grabben har koll. 3 h ren och skär njutning. Globen. Min första gång. Påfallande liten boll. Inifrån. Spanade mycket upp mot läktarna..spanade alltså även på kvällen den dagen..ler. Hade plats på golvet. Hoppade. Flängde. Röjde..hm. Kunde inte stå still en sekund. Lyckohets! Efteråt köpte jag hela lagret på Uffe-muggar. Hetsade vidare. Lika gott!

Idag släpptes biljetterna till Ulf Lundell Sommaren 2009..hoppas jag får kontakt med samme Någon denna gången som jag fick i höstas när denne Någon noterade något liknande..ler. Rörigt?? Nej..enbart bäst..mm.

På repeat: The favorites from the concert
Kapten Kidd
Håll mej!...åh, ingenting
Katt i fönstret
Jolly Roger
Förlorad värld
Om det här är vintern
Rialto
Gå ut och var glad
Koltrastsången
och självklart..Han gör mig galen..

Mä(stare)nFascinationen var stor. Lilla fröken Viol höll hov i en av allting välfylld slottsteater i helgen. På ett slott med stort S..Drottningholm..inte i Slottis..men nästan..ler. Ett speciellt besök..på flera sätt..framför allt på ett sätt..och det var inte att det stod "Vänligen rör" vid tre små dosor. Fanns annat jag hellre rörde vid. Hm! Såg att min favorit på gardener.blogg.se också besökte denna salong i helgen..sannerligen en underbar helgsyssla. Kameran på snedden. Fotade som alltid o inser att alla bilderna från denna begivenhet föreställer samma ljuvliga motiv..så!
Tack för att då kan va nu..lovely life!


På repeat: Varma leenden..


Åh allting..U.L - Håll mej!...åh ingenting

Männens helg

DAGENS UFFE - Kvinnan föds inte till Kvinna hon blir det. Men det gäller Männen med
DAGENS SANNING - Uffe har så rätt så rätt

Männens helg ja..utomordentligt underbart U..what a week-end! Snöat på mig när strossat runt idag men fick rapport att det var sol i Slottsskogen..Slottis är bäst!! Nu tillbaka i våren på västkusten..mailet o I-was-here-lappen som mötte mig när just kom hem..Ni är fantastiska..

På repeat: Omaha i örat på tåget o nu tiotusen mobiluppladningar fra turnén på youtube
DAGENS UPPTÄCKT - Playlist på tuben.."Did You do that???"..ler stort


Milt o ljuvt o stillaU.L - Katt i fönstret

Han gör mig galenNu är det nu! Kommer vara under samma tak som U o tusentals fans..speciellt ett annat fans kommer jag vara under samma tak som..största lyckan! Hm! Jag är avundsjuk på mig själv!!

På repeat: Ulf..Lundell..Uffe..Kungen..U.L..vår Vän i Österrike - Lilla Kärleken

H.HUffe - Lilla Kärleken

(ton´s)Idag har jag fått två saker:
1. Man kan inte hålla hårdare i något än jag gjorde nyss när jag var o hämtade detta paket. Rädd om. Extremt. Idag var sista dagen på mitt födelsedagsfirande och vilket avslutande sedan..helt fantastiskt..hm!! Livsnjuterskan tackar dagens tre Livsnjutare..bästa bästa Ni.
2. Idag har jag fått in en pizza på en meny. Med chèvre. High five!

Rippa rippa rippa..rappa? Nu har jag snart MASSA Lundell i mobilen..men lyssnar ändå bara på Koltrasten på repeat även idag.. Nej..jo..jag är lite enformig..men jag är Kär kär kär i Livet!


Visar med hela handen

Shit! Hon har förlovat sig!! Säg Grattis(!) sa hon. Jag sa förlåt..ler. Lite falsk marknadsföring men..ibland vill man ha dem man inte kan få. Hon höll handen så att jag kunde se den hela tiden. Vi har just kört morgonpromenix för Hon den härliga är i småstaden. Inget smink. Enbart två stora leenden..o ringen! Hon hade fått den från Klara. Clara? Klara! Färdiga..gå!
 


11 12 trettonRöda båten Vandrarhem och Hotell, Stockholm
Laurinska tonar upp sig mot himlen. Översta spiran på Söders höjder tillhör dess vackra arkitektur. Detta är Ranelid-land och ungefär här börjar även Monteliuspromenaden som enligt min mening är en av de absolut härligaste platserna i vår Kungliga hufvudstad. Att vandra på Söder är en av mina älsklingssysselsättningar (långt ord när man inte gillar särskrivningar..sär skrivningar? hm!?) när är i Sthlm..här finns charmen, småskaliga hus, vackra spännande innergårdar (som av de bästa vårdats ömt)..och Uffes Vita Bergen!

Röda Båten utmed Södermälarstrand är ett utmärkt boende med skönt läge. Boka en bädd..vem vet vi kanske hamnar i samma hytt! Även väldigt nära till en härlig gata där det hänt en del..bla spelade man där in delar av filmen Stockholm marathon. Bland annat.

Citat..Ulf Lundell..han är en riiiiktig artist(!!)..slut citat. Gud vilken vettig människa som sa så till mig idag. Det finns hopp.

DAGENS GRÖT - Råggröt. Lite krispigare lite mer tuggmotstånd. Med..lingon..honung..mjölk..ooooo...russin(!)..börjar äta av mitt helt enorma inköp..ler.

På repeat: Vår Vän Ulf - 10%

Dagens outfitI takt. En två tre. (Elva tolv 13) Fullt ös. Solen i ögonen. Två pers 17 mobiler o 60 post-it lappar. Nöjd!

DAGENS HÄNDELSE 1 - Hemlig!
DAGENS HÄNDELSE 2 - Rippa! Rippa rippa rippa! I made it! Ohama in the mobile..sniggt!
DAGENS LYCKA - Nya visitkorten änligten kommit! I-lands-lycka!
DAGENS MAT - Filidutt..krabbelur..krusidull. Riktig onsdagsmat! Så!

Sneglar ner..17 932. Ordning o reda.

Helgsyssla..ta en taxi nu och möt mig i koltrastsången..ler

På repeat: Idag har jag inombords haft en sång som jag nästan inte vågar säga..eller okej..Do they know its christmas time at all..iiih. Lite illa..men annars har jag haft vårkänslor..spirande vårkänslor..mm

Lycka i landet!Är barnvakt. Till ett underbart barn! Eller en hund. Eller N rättare sagt. Hon är världens skönaste fyrbenta och vi är denna vecka varandras följeslagare. Igår kl 23.30 var vi ute..i morse kl 06.30 var vi ute..kontenta: vi gillar att va ute. Hon vill kissa o jag har ju..stegräknare. Ikväll har vi tillsammans uppdaterat oss på vad som händer i bloggvärlden. Har noga granskat våra favvosidor. N hänger med i svängarna. Mignon Baktid o Kate Moss! Vi är två intresserade små varelser som verkligen gillar vad vi ser..lyckliga oss! Lovely life!

DAGENS RETRO - Liggande stolen..division..vilken klassiker!
DAGENS LJUD - Hammarslag i örat..tackar den som lät för hjälpen!
DAGENS GLADA INSIKT - Där min bil bor bor också en kanin..eller var det en hund??

Slår upp min kalender..v.20..mmm..och sedan v.12..imon firar vi att det bara är en vecka kvar till Våffeldagen! Kalas!! Det är ju onsdag för 17!

På repeat: Stilla sköna snusningar från N som pausar brevid mig i sängen
(Fick idag en artikel citerad för mig..att man inte fick jobba i sängen..inte ha datorn där..den var visst bara till för annat..annat..hm!)

On my mind

Hur jag än bär mig åt..bläddrar slött o förstrött..eller planerat o strukturerat..så hamnar jag i min papperskalender ändå hela tiden på v.20. Det gillar jag.

Gillar upplägget DAGENS..ler

Beroende. Nu snor jag ordet! Inser att jag är väldigt beroende.

DAGENS NERRÄKNING - Har verkligen börjat..mm! Vill också ha..till samma dag..ler
DAGENS I-LANDSPROBLEM - Det är så tråkigt på facebook..ler. Krisgrupp hitåt tack!
DAGENS INKÖP - Russin för 836 kr..skönt att veta att har ett litet lager. Härligt med XL-vagn!
DAGENS PLANERADE INKÖP - Dvärgdator till E2..max 5" skärm..han behöver eget IP-nr.
DAGENS TRÄNING - Situps?? Haha..nejnej..magträning vid skrattanfall.. Pragresan.
DAGENS SPORT - Fotboll..fast jag tittar inte hela tiden..finns så mycket annat att titta på..
DAGENS SKOR - Högklackat. Skönt att veta även det. 70 000 steg. Garanterat skoskav. I like!
DAGENS BILJETTER - Stödköpt 69 st till Elton John i Borås. Borås?! Ska det va så här??

Ångrade mig just med russinen..vill ju va just där vid den hyllan o spana..mitt andra hem..oj.

På repeat: Snicksnack i mobil som just lade av..batterier borde klara minst 14 h. Miss miss!

PrintempsDen är här nu. Sanning!

Kom just in. Varit ute i ca 14 h och gått. Ca 70 000 steg idag. Puh. Gått. Gott. Stegräknaren. Nu är vi på banan igen. Nu är vi i fas..den lilla granskningsnämnden vid midjan och jag. De senaste dagarnas stilla liv har idag med besked tagits igen. Gillar hur man också ska kunna omvandla andra aktiviteter till steg..tvättid? Röjningar? Skillnad på om man röjer i tunga böcker eller i lätta tunna kläder? Loggar in på tappa.se för att kolla. Nya minifacebook.

DAGENS ERBUDANDE - 2 biobiljetter bortvräkes! Greppa kär Vän o gå på Kino. Sanning!
DAGENS MAT - Inmundigades i stillhet på jobbet..där finns nymodigheter som micro..ler
DAGENS DRYCK - Banandrink..non alcoholic..ägg o mjölk..typ
DAGENS CAFÉ - Egg & milk..Övre Husargatan..Götet..jag borde bo granne

På repeat: Koltrastsången..med Koltrast men självklart också med Ulf


1000% sol ute o inne

In med det nya bort med det gamla! Eller tvärtom! In med det gamla bort med det nya!? Uffe på högsta! I röjartagen! Dagar med detta humör behöver jag nyttja. Detta äger sin riktighet. Om två timmar ska jag besöka en styck blåmussla o en styck knubbsäl. Iaf i tanken. De finns i Slottsskogen i Götet. Gillar allt med den riktige Slottis..the one and only. Snart är då nu..ler!

On repeat: Lazarus. Så!

Today tomorrow tolivsnjuterskanDAGENS FRÅGA
- Har Du gjort....själv? (Glassen..sockerkaksbotten..hallonen??)
DAGENS SVAR - På ovanstående fråga..nej. Stress?! Nej.
DAGENS ORD - GeKås (Detta är INTE från GeKås!)
DAGENS DROG - Bridge Blanding..ååh BB. Inköpt med E´s röst i huvudet. Tanthelg it is!
DAGENS MAT - Bridge Blanding.
DAGENS FÖRSVINNANDE - Ägg. Hade jag lagt dem i handväskan? Sovrummet?
DAGENS KAMP - Stoppa nedläggningshotad blogg. Eller wellpeppa rättare sagt.
DAGENS DOFT - Tulips! De har anlänt. Landat. Lycka.
DAGENS TJOHOO - Tack och lov att det finns externa hårddiskar! Puh!
DAGENS PRESENTER - Är lycklig för!
DAGENS POST - Spännande.
DAGENS FUNDERING - B.K´s favoritfik i Sthlm..så här på våren?
DAGENS DJUR - Hund o tupp. Kanin.

Tack Gud för att det finns bloggar mail sms mms fb(?) o youtube. Sluta dock ge mig Spotify.
Tack! Heh hm.

Nu ska jag tända ett levande ljus i en lykta och sätta den under ett överskåp så att allt tar eld.
Lika bra..ler.

På repeat: Sms..tror jag ska sms:a i sömnen inatt igen. Blir så bonus spännande då.
Kom igen E..make me do!

Målet är ingenting..vägen är allt!

Gillar verkligen Shlagern! Hm. Nej. Men rolig när jag slipper titta o får den i kortform. Ett sms per låt. Eller tre. Rejääääla dissningar. Vi gillar 2:an. Kanske! Samtidigt har det just lösts ett äggmysterium o även gympats runt på stan me springskor på fot A Camp i öra stegräknare vid midja o vitlöksdoft i näsa..as always..lovely life!! Hard work work..ler!

Nota bene..min dator håller på att få spel. Hör ni inte ifrån mig på ett tag lever jag ändå. Lovar.

På repeat: Jepp..A Camp..som Göte Borg o jag vill hoppa till nu. Nu. Gärna.

Love is The ThingA Camp - Stronger than Jesus

Vaktombytet!Ok jag erkänner. Är en sån där som kan traska brevid en orkester genom stan o njuta av dess framfart. Tycker just då att det är heeeelt ok att känna mig som turist. Just då! Har som tout le monde i min generation bott i vårt grannland i väst..några vänner o jag hyrde lgh i Oslo..precis bakom slottet. Gående passerade jag De Kongelige när jag skulle till och från le travail. På hemvägen såg jag alltid till att passera lite extra länge..just där. Ofta till och med så länge så att de andra ringde och efterlyste..sa att jag inte fick vänta på ännu en vaktavlösning! Det var faktiskt dags för maaat. Ok. Vet inte varför jag är så imponerad men jag gillar det pampiga, överdådiga och strukturerade i vissa lägen. Men bara i vissa lägen.

Nu är det time för tårta! Oooja! Sedan är det dags att bli barnvakt. 1V (inte den extrema vispen utan under 1 vecka..) Vacker vit schäfer hitåt tack!

På repeat: Arméns Musikkår - Under blågul fana

TaradatataaaArméns Musikkår - Under blågul fana

Kaspern på platsDet finns mycket att titta på och njuta av på Österlen. Särskilt i maj. Särskilt denna maj. Så!

DAGENS DOFT - Nykokta kräftor
DAGENS VÄLKOMNANDE - Valdemar..min året-runt-tupp..till det härliga KG livet
DAGENS ORD - AW
DAGENS ALTERNATIV - Stilla välbehövlig paus
DAGENS SKUMMA - Fredagen den 13e igen?
DAGENS HÄNDELSE - Jag är en vinnare!
DAGENS LYCKA - Favvisar på bättringsvägen
DAGENS INFÖR MORGONDAGEN - Glace-au-four-smarr..välkomna!

På repeat: Östen Warnerbring - Kivikspolka (varvat med lite Trubaduren..)

ÖsterrikeÖsten Warnerbring - Kivikspolka

Gratulerer med Dagen!Va e det för en dag..e det en vanlig dag..ler! Bursdag! Vet inte hur jag ska summera. Går inte. Eller jo..prima liv! Wow!! Konkret så började det hela 03.54..06.16 o sedan mycket stort ögonblick 08.14. Så underbart vackert. Sedan..kollegorna sjöng för mig när jag kom innanför dörren i morse..lyckligt bärandes ingredienser till pannkakstårta. Födelsedagar är livet. Hade älskat att fylla varje dag om det inte spelade någon roll hur gammal/ung man är..vilket det ju inte gör..alltså: jag hade älskat att fylla år varje dag!

Bring brought brought. Hade med vispen idag. V2. V1..mjölkvispen..pausade hemma.
Drog igång med grädde för nio pers.
Med V1 - 3 min
Med V2 - 2 h
För hand - 1 dag
Tack snälla att någon uppfann elen..hm.

Antal steg - Vad?? Pågår det stegtävling? Va??
Antal calories - Vad?? Inte bra med många? Va??

DAGENS ÖNSKAN - Krya krya i Bromma o hos Göte Borg. Tänker på Er mina fantastiska!

På repeat: Sången ovan..o tankarna på Er alla på repeat..världens mest lyckligt lottade mej

Dan före dan!DAGENS HÄNDELSE - Kvinnan i kön på ICA blir överlycklig över att jag släpper fram henne i turordningen..hon har enbart en vara..och jag mååånga (..men attans! kom ändå inte upp över 200 kr! hm!). För att visa sin glädje drar hon runt tio meningar från bibeln för mig. Jag nickar. Ler. Infäller. Lyssnar på radio i mobilen. Sneglade nöjt ner i min korg. Crème brülé. Kex. Kiviks cider. Brie. Ägg. Mjölk. Hallon. Avocado..minns hur man ser om de är mogna? Imon är en stor dag. Näst störst tyckte någon..ler. Hade imorgon inte funnits hade jag inte funnits. E2 slår in paket och jag håller för ögonen och försöker mig på min vanliga baklängesmatematik. I like.

Tillägg: Hade med mig receptet på fruktsallad till butiken. Yes! Lovely life!

Det var vår på torget när jag gick till jobbet i morse..vår(!)..och gick..dagens steg hittils..12 383. Touché! Färden började i Malmö..var är jag då nu? Limhamn?? Hurra! Hoppas!!

På repeat: Gustaf Spetz - You and me

Chochooo!Gustaf Spetz - You and me

RejmesDAGENS SPORT (!?) - Bowling
DAGENS FRÅGA - Vet Du varför bowlingskor är så fula?
DAGENS SVAR - För att man inte ska ta med sig dem hem..
DAGENS KONSTATERANDE 1 - ..men jag skulle också behövt en Kasper! (basker?)
DAGENS KONSTATERANDE 2 - Vi har även företagsbowling..i kostym..higt five!
DAGENS ORD - Smart Car
DAGENS  DRYCK - Vitt..vin o mjölk
DAGENS MAT - Amerikansk pannkaka. Nu då o sen. Så!
DAGENS KÖP - Hemligt
DAGENS NERRÄKNING - Moi till maj..någon annan till i övermorgon
DAGENS SAKNAD - Stor X 2
DAGENS STEG - 10 827..imon bär det av!

På repeat: Chitchat..lovely chitchat

Pancoookielove

The american way! Kände mig dansk när jag åt dem. Eller fransk. Eller som om jag levde i 80-talet. Serveras hos mig med socker o lönnsirap..nyttigaste maten för att väga upp tappa-historien som börjar ta över mina (obefintliga) träningsvanor. Imorgon Rösti. Onsdag Krabbelurer.
 
Dagens antal steg: 8 088..mycket..lite

På repeat: Underbar röst i mobilen..we like..familjen i fokus

Hicka PersikaFörsta persikoblomman! Tänk att det blir frukt av det skira rosa..vit..söt..något syrlig frukt. Saftigt fruktkött. Mognar i slutet av juli..början augusti. Det går fort dit! Då ska jag göra Bellini. Mosa persika o blanda med champagne.,mmm. Bort med citrusfrukter och fram för fler persimoner..

Been there done that. Män som hatar kvinnor ikväll. Titeln kunde lika gärna varit tvärtom för hela filmen var scary..rakt igenom. Läskigt krypande. Hade behövt Någons varma hand att hålla i nu. Gick ingen extra runda runt kvarteret när gick hem. Var nästan rädd. Iiih. Mobilen var på hela tiden. Ljudlös. Alltid redo. Hallååååå. Peppen! Underbart att kunna låsa hemma..o ha titthål..ler!

På repeat: Tyst..lyssnar efter små knäppningar och steg som inte finns

SvalanDen här skatten ska snart få ett varmt och skönt hem att vara i. Agera installation. Inomhus. Tänkte ha den nånstans vid granen. Bonuskonstverk som kan den plockas ut och nyttjas när jag har kärt besök. Rullar som en dröm! Säger som min Vän..kom och kinesa! Vi tittar först genom två olika titthål o sedan öppnar en liten men söt o hjärtlig välkomstkommité..här e vi! Tranorna har anlänt Hornborgasjön..då är det cykeldags. Och visseldags!

Lyssnade just på koltrastens sång och det lockar o pockar i mig att göra en visit i växternas land..söker rosmarin. Lavendel. Ännu fler olivträd! Skulle förövrigt behöva en insats där..med oliverna. Någon som kommer hit och gör en noggrann undersökning..fastställer diagnos..skriver ut recept. De behöver kanske till och med åka på rekreation.

Dagens svåra: Konglomerat (med betoning på sista a:et) - blandning..hopgyttring..precis som livsnjuterskans saliga här på bloggen..ler.

På repeat: Matador intro

TerassenMatador intro

Göte BorgX2Vad ska man säga?? Har aldrig blivit så rörd utav kex i hela mitt liv. Aldrig. Fick dessa igår och kommer aldrig öppna dem. Aldrig. Bästa. Spara spara spara..som med gröten från Saltå. Ha på display. Att jag i morse fick ett sms med meddelandet Säger som kexen! gör inte saken sämre. Min Vän..tackar ödmjukast. Niger djupast. Kommer bjuda tillbaka men måste bara vara bättre förberedd först. Får jag läsa i Din bok 100 bjudningar så ska Du sedan få komma på Middag utan hembiträde men med E2! Vart köpte Du kexen? I need.

Oj. 00.00. Läs i förrgår på allt som står igår ovan. Läs igår på det som står i morse..snurrigt?

Dagens svåra: Filantrop..människovän..svårt ord..enkelt att vara med de Vänner jag har!

På repeat: U.L - Baby om morgonen..i tanken ljuvligt ljudande från en högtalare i öst

I SthlmU.L - Bom

Nu sticker vi!Som ett brev på posten..på riktigt också faktiskt. Plötsligt låg den där framför mig. Leveransen. Min resa till Prague. På självaste Pingstafton I´ll be there. Nu är de peppen på hög nivå! På måndag köper jag gåskor som för mig framåt på små luftiga kuddar. Min Vän som tipsade om radio i mobilen kommer jag tacka vareviga dag. Funderar på om jag ska lägga upp kategori vid namn Sport här nedan. Njaa. Känns inte alls mig. Kanske kan den heta Tappa. Fast jag vill inte tappa något. Vill bara få en liten extra push att bege mig ut och dofta på våren!

På repeat: U.L - Calle Schewens Vals

Everts värld i minLundell - Calle Schewens Vals

Viktigt!Stor dag idag. Grattis. Förlåt. Grattis! Allt avslutades med att vi gjorde en uppmätning. Ska det sitta där? Ska det vaa såhär?? Hm! För högt för lågt? Fågel fisk..? Imorgon bitti sker det..borren letas fram igen. Det ska göras ett nytt hål i en dörr som vaktar en väldigt viktig Vän. När det knackar -Ursäkta..vänta..men jag ska bara plocka fram en pall för att kunna se först.. Viktigt att spana innan öppnar. Alltid viktigt att spana. Så!

Idag har jag även hunnit köra till Thailand..and I liked it! Uffe va med enligt nedan. Han hann inte ens sjunga klart innan jag tryckte på repeat. Inte hetsigt alls..ler!

På repeat: U - Kapten Kidd

När turisterna beblandar sig..1. Une autre château..
2. 1500-tal
3. Under kodnamn med i "Kullamannen"
4. På området finns idag bla konsthall, museum och slottsbutik,,(museebutiker we like!)
5. Beläget strax söder om underbara Mölle i vackra Skåne..rättså nära Nimis..The Place.
Var är vi??

På repeat: Christian Walz - What´s Your name
(Många frågor just nu men jag vet alla svaren..lyxlyx!)

Lalla HanssonChristian Walts - What´s Your name

Inför 21eTunggung med Kungen i bilen i morse. Omaha på högsta volym. Frihet! Min silvriga pärla och jag på utflykt. Alltid. När jag retirerade till kontoret var där full aktivitet as always men inte på samma sätt som vanligt. Blivit en verkstad. Eller iaf lite. Lite lite iaf. En del av ett skrivbord belagt med redskap. Impressive! En helt ny värld..precis som Afrika som sedan kom rätt upp i näsan till kaffet. (Kaffe! Inse. Jag som enbart dricker te..chai..ikväll i underbara sällskapet..)

När jag passerade The Body Shop idag hade de en inkastare som tryckte hampakräm i min hand. Själva krämen alltså. Fet. Mitt i ena handen. Undertecknad hade tusen påsar i andra. Smörjde ut så gott det gick. Riktigt fet. Testade enbart för att E pratat om. Litar på E. Ett skumt blad på tuben. Luktat knark(?) på handen hela dan..ska det va såhär??

Higt five! Resan till Prag är nu bokad. Härligt! Att jag får gå dit är en helt annan sak..

Dagens svåra ord: Paus..när man vill nu nu nu..ler.

På repeat: Omaha. Inlyssning. HELA skivan rätt igenom..gång på gång. Börjar bli sjuk?

Så!U - Lilla Kärleken

KomMellby Klockargård
I Uffeland njuter någon som fått Lundell på hjärnan. Precis vid Kivik..med högt läge och havsutsikt..aldrig förut känt mig så välkommen på ett bed&brekfast-ställe. Inom en millisekund en del av sammanhanget. Inget krångligt. Rummet där..familjens ljuvliga trädgård o växthus där..allt till vårt förfogande för njutning i kubik. Till frukosten buffé(!) fast att vi var de enda gästerna den natten..lågsäsong..deux personnes. Must från traktens äpplen..its a must! Skrev ett tackkort till dem med Uffecitat efteråt.

Tipsi tops! Trädgården är även uppmärksammad i härliga Medelhavsträdgård på svenska
(P. Englander -08). Touché!

På repeat: HELA Högtryck..avancerat

Laddar inför Prag

Kom just in efter en rask promenad. 30 min vid havet. Varmt ute. Helt fantastiskt underbart! Fick tummen upp av en man jag mötte..han hojtade något om hur härligt det är att det är ljust ute och utan att tänka gjorde jag ett jag-lyfter-från-marken-och-slår-ihop-fötterna-i-luften-på-sidan-sådär-snyggt.-hopp. Helt spontant. Lev livet mina Vänner. Det är nu nu nu. Det är inte stormigt utan våren är här. Så!

Dagens svåra ord: Hedonism..lusten och njutningen som tillvarons värde

Nynnat på min bursdagsfavoritsång idag..till min bursdagsfavorit!

På repeat: Harry Brandelius - Med en enkel tulipan

Bonne Anniversaire!Harry Brandelius - Med en enkel tulipan

Mata ej fisken..Titta titta titta! Maj i antågande! En..två..räknar knoppar och konstaterar. Många. Äppelblommen är i full gång i mitt vardagsrum. Kastade mig hem på lunchen för att inte missa en sekund..granskade..fotade. Smilade. Är förövrigt lite förbryllad ikväll..har tittat på tv och gillat det. Till och med fått ett favvisprogram: "Halv åtta hos mig"..socialt om mat. Kunde inte slita mig. Helge Skog. Han förgyller. Ger guldkant. Ironiserar. Häcklar. Driver. Någon kom häromdagen på att han saknade "Här är Ditt kylskåp"..och kanske ännu mer Jan-Boris Möller?? Temat återkommer. 4 ggr/vecka går det förstnämnda. Detta ruckar hela min vardag. Shit! Och jag som inte ens har tv. Häääregud! Undrar om min plöstliga välvilja till burken kan bero på att jag långsamt acklimatiserar mig inför min egen tv-karriär som börjar imorgon..

Dagens svåra ord: Indolent - oföretagsam o loj..lite som jag känner mig nu när jag skönt pausar in the bed

På repeat: Nynnar på nån peppig liten melodi jag snappat upp ute i verkligheten..i nån reklam tror jag visst att det var!

Innan natinatt

DAGENS VILL HA: Möte i maj..eller nu
DAGENS KLÄDSEL: Svart. Ljus scarfs som expediten i affären tyckte va norsk. norsk??
DAGENS SMINK: Sparsamt och naturligt. Läppglans läppglans..from Victoria´s secret
DAGENS FRISYR: Uppsatt i något spänne. Kollegorna jublade och tyckte va romantisk-look
DAGENS HÄNDELSE: Lunchen ur låddan..tack!
DAGENS LÅT: Kenta - Just idag är jag stark..kan inte släppa den..och även idag är jag stark
DAGENS PLANER: Nu plan att stoppa ner mig under lovely täcke o lovely filt
DAGENS SAKNAD: Finns..
DAGENS REPLIK: "Wow såå stort! Jag googla på livsnjuterskan och fick upp Dig som 1a träff!!"
DAGENS SJUKA: No
DAGENS DROG: Sockerskorpor!
DAGENS KRAM: Ingen men ramlade rätt in i M
DAGENS PUSS: Skriven på ett kort..och till E i sms
DAGENS KÖP: En styck mjölk. En styck hönökaka. Te..tet
DAGENS GODIS: Sockerskorporna är väl antagligen inte så nyttiga som jag låtsats..?!
DAGENS HUMÖR: Måttfullt..leende..optimistiskt o balanserat..längtigt
DAGENS ORD: Hääärrreguuud!

Natinatt..på onsdag är det halvmåne..

DN Svenskan DIBlev utbjuden på lunch på Stadshotell. Kunde lyxigt bara glida in och placera mig vid vita linnedukar och få fisksoppaaaa serverad vid bordet. Fransk servitör. Jag bara log. Hade nästan glömt hur härlig den brytningen är. Det blir varm humor på det även när man pratar seriöst. I lobbyn njöt jag av tulpan-o-kvist-komposition. Snyggt spret. I fåtöljerna här har jag suttit x antal gånger och läst morgontidningar efter unnat mig bufféfrukost eller också druckit rött med vänner. Gillar lobbys. Lite som att vara på en flygplats. Alla är på resande fot. Lite kontinentalt på hemmaplan. Livet i en komprimerad liten bubbla. Inga krav. Bara avslappnat. Allt pågår samtidigt som livet stannar upp..

På repeat: Jim Reeves - I Love You because

H.HJim Reeves - I Love You because

Här eee vi!I Kajsa Wargs fotspår. Känns ovanligt för en som annars enbart håller sig till U.L. men Kajsa visade upp en skön avslappnad stämning i lilla söta nätta Wadköping. Kronblom låg på soffloffet och sov och allt var som det skulle. Personalen på det lilla cafét i Tenngjutaregården blev totalt ställda när vi kom med frågor om området..ler..men bjöd på söt blåbärspaj. Fick lite Skansenkänsla och spanade efter Skånegården o dess trädgård där jag tänkte mig kunna se en kär Vän.. Fick dock överge den idén och strutta vidare mot nästa mål: Stadsparken. Ville se. I vinterskrud låg hon där och väntade. Sökte i Rosengården..pulsade runt..vandrade. Var glad över att Någon varit där innan. Åkaj.

På repeat: Aerosmith - Dream on

Im dreamingAerosmith - Dream on

SkurtprisMina Vänner! Nu är det VÅR! 1a mars. 1a vårmånaden. Ååååh lycka..helt helt underbart att få möta denna lyxiga årstid med Er! Påskriset mötte mig vid Slussen för redan en månad sedan. Det kan man kalla framförhållning! Just nu kokas det blåbärssoppa nånstans i norr..ca 6000 liter (blåbären plockades från början för hand! Hoho)..skulle vilja slanga ut lite till Er var. Blåa läppar till oss..men inte av kyla utan i varmt hem...mmm..undrar om Någon tittar från min favoritsoffa just nu?

Ursäkta har Ni en påse? Nä tyvärr..vi har påskris.. Vinkar till GötLAborg!

På repeat: Rapporter från The lopp..Vasan. Plex på plats.

Åkaj!I matens tecken. Det är bara så. Vi har ätit HELT fantastiskt ännu en gång. Italienskt tillsammans med en operasångare från Dramaten. Han gav ton och vi fick känna på skönsång på nära håll. I nöjda magar..bruschetta..ankleverfyllda ravioli med tryffelskum..kalvinnanlår med mandelpotatiskaka..crème brûlée..ostar..La Grooooola(Italiano)..mandelskorpor..Allegrini..oj. Resorb. Fysiska påfrestningar. Åkaj!
 
På repeat (sjungande): Kenta - Just idag är jag stark

Idag är jag stark!Kenta - Just idag är jag stark

RSS 2.0